Offerteaanvraag?

Hierbij een greep uit onze foto's van de projecten

Hierbij een greep uit onze projecten, onderverdeeld in enkele doelgroepen, waarbij de studies en projectopvolging door STB verzorgd zijn

SCHOLENBOUW

CAMPUS VIJVERBEEK

Volledige studie HVAC, Sanitair, elektriciteit en hoogspanning 2 x 360kVA voor de renovatie van een bestaand schoolgebouw, Blok P en een nieuwbouw kleuterschool te ASSE i.s.m. XTRA-Architecten. In opdracht van GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.

DE ESDOORN

Volledige HVAC, sanitair, elektriciteit en lift voor het bouwen van een nieuw schoolgebouw met 7 klassen en een polyvalente zaal te Hombeek Mechelen i.s.m. Areal Architecten uit Antwerpen. In opdracht van de GO! Onderwijs voor de Vlaamse Gemeenschap.

DE VLINDERTUIN

Volledige HVAC, sanitair, elektriciteit en lift voor de uitbreiding van een bestaand schoolgebouw met een nieuwe voorbouw, voorzien van een 8 klassen, een polyvalente zaal, 2 administratieve ruimten, leraarslokaal en sanitaire kernen te Mechelen i.s.m. Areal Architecten uit Antwerpen. In opdracht van de GO! Onderwijs voor de Vlaamse Gemeenschap.

GO SHIL

Volledige HVAC, sanitair, elektriciteit en lift voor het uitbreiden van een bestaand schoolgebouw met een 3 nieuwe klassen en sanitaire kern te Mechelen i.s.m. Areal Architecten uit Antwerpen. In opdracht van de GO! Onderwijs voor de Vlaamse Gemeenschap.

VERWARMINGSRENOVATIE VTI LIER

Het renoveren van de volledige CV installatie in de vakschool VTI van Lier. Nieuwe stookplaats, gebouwbeheersysteem met uitbreidingsmogelijkheden voor later, nieuwe leidingen, nieuwe radiatoren. In opdracht van de Diocesane Inrichtende Macht van het Bisdom Antwerpen.

HOOGSPANNING LENNIK

Omschakeling van hoogspanning naar laagspanning op basisschool De Kei in  Lennik voor scholengroep 9.

VBS SCHARREL

Studie HVAC, sanitair en elektriciteit voor de uitbreiding van een bestaand schoolgebouw met 2 nieuwe klaslokalen  i.s.m.  Atelier Blockx, Peeters & Van Looveren van Hoogstraten.

VBS MEERLAAR

Studie HVAC, sanitair en elektriciteit voor de verbouwing van een bestaand gebouw naar nieuwe klaslokalen  i.s.m. XTRA-Architecten.

AFRIT ZUID

Studie HVAC, sanitair, elektriciteit en volledige branddetectie voor een gedeeltelijke verbouwing van een bestaand schoolgebouw i.s.m. Gie Bresseleers architect. In opdracht van het CKSA

SCHRANSDRIES

Studie HVAC en relighting voor de uitbreiding en renovatie van de volledige school Schransdries (+- 6.500m²)  te Beerse i.s.m.  Atelier Blockx, Peeters & Van Looveren van Hoogstraten.

SINT LUTGARDIS ELSENE

Volledige studie HVAC, Sanitair en elektriciteit voor de renovatie van een bestaand schoolgebouw te Elsene i.s.m. Achitectuur Atelier Ambiorix.

't SCHANSKE

Volledige studie HVAC, Sanitair en elektriciteit voor de een nieuw schoolgebouw te Veerle met 6 klassen i.s.m. XTRA-Architecten uit Ekeren.

GVB PITTEM

Volledige elektrische renovatie van een bestaande basisschool te Pittem.

ST. PETRUSSCHOOL BAZEL

Volledige studie HVAC, Sanitair en elektriciteit voor de een nieuw schoolgebouw te Bazel met polyvalente ruimte, leeraarslokaal en kantoren voor de directie  voor de Katholieke Scholen aan de Schelde.

VKS DE LUCHTBALLON

Renovatie van de bestaande elektrische installatie in de kleuter en lagere school De Luchtballon te Herenthout in opdracht van KOBA .

SINT JOZEF  EMBLEM

Uitbreiding van een bestaande school met 4 nieuwe klassen en een polyvalente zaal voor Katholiek Onderwijs Bisdom Antwerpen.

DE STERRENKIJKER

Uitbreiding van een bestaande school sporthal en 10 nieuwe klassen voor Stedelijk Onderwijs Antwerpen.

SILA

Uitbreiding van een bestaande school met een nieuwe sporthal van 700m² en een nieuw klassenblok voor de Vrije Sint-Lambertusscholen

SINT JOHANNA KLOOSTER

Renovatie van een bestaande kloostergebouw tot school te Wommelgem.

KANTOREN, MAGAZIJNEN & OPENBARE GEBOUWEN

PRINTO

Volledige HVAC, sanitair, elektriciteit en hoogspanning 2000kVA studie voor de verbouwing van een oude drukkerij naar nieuwe gemeente magazijnen (1.400m²) en kantoren (210m²) voor de gemeente Aartselaar i.s.m. Atelier Blockx, Peeters & Van Looveren van Hoogstraten. In opdracht van IGEAN en de gemeente Aartselaar

ALL CONNECTS

Volledige studie HVAC met geothermie en betonkernactivering, elektriciteit en sanitaire installatie voor een Nieuwbouw kantoor (730m²) met magazijn (1600m²) te Kontich voor All-Connects, i.s.m. LV-Architecten van Wuustwezel.

POLITIE RIJKEVORSEL

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit voor de verbouwing van een bestaand gebouw naar de nieuwe kantoren voor de politie van de gemeente Rijkevorsel.  Dit i.s.m. Atelier Blockx, Peeters & Van Looveren.

BIBLIOTHEEK RIJKEVORSEL

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit voor de uitbreiding en renovatie van het bestaande bibliotheek gebouw van de gemeente Rijkevorsel.  Dit i.s.m. Atelier Blockx, Peeters & Van Looveren.

MEERMINNE 6

Studie elektriciteit en beknopte studie HVAC om een bestaand rusthuis om te bouwen tot tijdelijke kantoren voor de gemeente Mortsel en het OCMW van Mortsel, i.s.m. Areal Architecten.

GEMEENTEMAGAZIJNEN RANST

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit, PV installatie en lift voor de renovatie van 2 bestaande loodsen van 3.500m² naar nieuwe gemeente magazijnen en 2 BEN kantoren voor de gemeente Ranst.  Dit i.s.m. Atelier Blockx, Peeters & Van Looveren uit Hoogstraten.

ADMB WESTERLO

Volledige studie HVAC met klimaatplafonds voor de renovatie en uitbreiding van het bestaande kantoorgebouw ADMB in Westerlo. Dit i.s.m. JOX-Architecten en in opdracht van ADMB vzw.

GROENDIENST GENT

Studie HVAC  voor de renovatie en uitbreiding van een gebouw tot nieuwe kantoorruimten en kleedkamers voor de groendienst van de stad Gent. Dit i.s.m. Architectenbureau P. Van Derbeken.

CAW ANTWERPEN

Volledige studie technieken voor de renovatie van een bestaande kantoorgebouw te Antwerpen, Lange Lozanastraat. Dit i.s.m. architect Inge Sleutel en in opdracht van CAW Antwerpen.

JAC ANTWERPEN

Volledige studie technieken voor de renovatie van een bestaande kantoorgebouw voor jeugdwerking te Antwerpen, in de Korte Nieuwstraat. Dit i.s.m. architect Inge Sleutel en in opdracht van CAW Antwerpen.

SCHELDESTRAAT

Renovatie van een bestaande retail publishing gebouw naar een kantoorgebouw te Antwerpen. Dit i.s.m. Fraime uit s'Gravenwezel.

MACBEN

Volledige studie HVAC, Sanitair en elektriciteit voor het renoveren van een bestaand kantoorgebouw en uit te breiden met nieuwbouw magazijn te Sint-Niklaas voor Macben. In samenwerking met Inprovics Architecten.

DE WITTE MOLEN

Studie HVAC voor een nieuwe Dojo te Sint-Niklaas i.s.m. MAN Architecten en in opdracht van de stad Sint-Niklaas.

RIJKSDIENST VOOR PENSIOENEN

Het opmaken van een studie voor de renovatie van 6 kantoorgebouwen van de Rijksdienst voor Pensioenen. Dit in Charleroi, Luik, Brugge, Kortrijk, Hasselt en Turnhout.

SQUARE ONE

Studie voor alle gebouwentechnieken van een kantoorgebouw van 8.000m² in samenwerking met Archiles Architecten.

VVMAD

Renovatie 3.000m² kantoren voor VVSG, OVSG en DSG-V in het Madou Center te Brussel  . In samenwerking met A2D architecten.

ADMB GEEL

Volledige studie voor 1.000m²  kantoren van AMDB te Geel in samenerking met Archiles Architecten.

HOGEROP KALKEN

Een prestige project in eigen gemeente, het bouwen van een nieuw sportcomplex voor de voetbal te Kalken, in opdracht van de gemeente Laarne. Dit in samenerking met TARCH Architecten.

DIENSTENCENTRUM LAARNE

Renoveren van het bestaande dienstencentrum voor de het OCMW van Laarne.

ZWART GOOR

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit en lift  voor het bouwen van een nieuw facilitair gebouw voor Emmaus VZW op hun site Zwart Goort te Merksplas.

SOCIALE WONINGBOUW EN APPARTEMENTSBOUW

DE LEUNEN

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit, liften voor het bouwen 108  sociale huurappartementen, verdeeld over 3 appartementsgebouwen te Geel i.s.m. Tom Thys Architecten. Dit in opdracht van de sociale huisvestigingsmaatschappij Geelse Huisvesting.

WEZO

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit, liften voor het bouwen 107  verkoopappartement voor Van Roey vastgoed.

KAPELAKKER

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit voor het bouwen 54 sociale koop- en huurwoningen te Brecht - St. Lenaerts i.s.m. Binnenmans Architecnten uit Wilrijk. Dit in opdracht van de sociale huisvestigingsmaatschappij De Voorkempen - H.E.

RENOVATIE LIFTEN BORREKENSVELD

Renovatie van 2 liften in een gebouw met bewoning te Grimbergen, in opdracht van Providentia.

HOUTEMVELD

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair met zonnepanelen, elektriciteit en liften voor het bouwen 76 sociale huurappartementen, verdeeld over 5 appartementsgebouwen te Houtemveld - Vilvoorde i.s.m. A2D architecten uit Ternat. Dit in opdracht van de sociale huisvestigingsmaatschappij Inter-Vilvoordse.

ORANJESTRAAT

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit en liften voor het bouwen 18 huur- en verkoopappartementen met een ondergrondse parking. I.s.m. architect Hugo Kindts uit Hoboken. Dit in opdracht van Bodima NV.

Hagelkruisakker

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit voor het bouwen 24 sociale koop- en huurappartementen te Wuustwezel i.s.m. Binnenmans Architecnten uit Wilrijk. Dit in opdracht van de sociale huisvestigingsmaatschappij De Voorkempen - H.E.

LEEUWERIK ZANDBLOK

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit voor het bouwen 20 sociale koop- en huurwooneenheden te Brecht, Sint-Job-in't-Goor, i.s.m. Binnenmans Architecnten uit Wilrijk. Dit in opdracht van de sociale huisvestigingsmaatschappij De Voorkempen - H.E.

RENOVATIE 21 LIFTEN

Renovatie van 21 liften op diverse locaties op basis van de risico analyses, in opdracht van Providentia.

MOLENVELD

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit en liften voor het bouwen 80 sociale huurappartementen, verdeeld over 3 appartementsgebouwen te Herent. Dit in samenwerking met Atelier M. Architects + Planners uit  Brussel.

ARCADIA

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair en elektriciteit voor het bouwen 24 appartementen en studios, te Evere. Dit in opdracht van en in samenwerking met Advies & Coördinatie uit Evere.

ALBERTSTRAAT

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair en elektriciteit voor het bouwen 10 appartementen te Beerse. Dit in samenwerking met Areal Architecten en in opdracht van de Noorderkempen.

WILLEBROEK

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair en elektriciteit voor het bouwen van een nieuwe wijk te Willebroek met  75 woningen.

CONDOR

Volledige studie verwarming, ventilatie, sanitair en elektriciteit voor het bouwen van een 59 nieuwe appartementen in 1 gebouw met 7 bouwlagen en een dubbele ondergrondse parking te Evere.

ZORGSECTOR

WINGERBLOEI

Volledige HVAC, sanitair, elektriciteit en lift voor de nieuwbouw  van een opvangtehuis voor jongeren te Deurne i.s.m. Areal Architecten uit Antwerpen. In opdracht van Wingerbloei VZW.

SIBBE

Volledige studie HVAC, sanitair, elektriciteit en liften voor een nieuwbouw opvangtehuis voor kinderen van -12 jaar, in opdracht van VZW Emmaus en in samenwerking met Atelier M. Architects + Planners

ASSIMERK

Volledige studie HVAC, sanitair, elektriciteit en lift voor de nieuwbouw  van een gebouw met assistentiewoningen voor de gemeente Merksplas.

STOOKPLAATSRENOVATIES

RENOVATIE STOOKPLAATSEN SGR 17

Renovatie de bestaande stookplaats in het Forum Da Vinci te St. Niklaas voor 2.500kW. In het Lyceum te Temse een stookplaats van 3.500kW en in het K.A. te Beveren 2 stookplaatsen van samen 850kW. Dit in opdracht van de scholengroep 17 - Waasland.

VBS DE PEPEL

Renovatie de bestaande stookplaats in de basisschool De Pepel van  400kW.

CAMPUS KA HALLE

Renovatie en optimalisatie van de bestaande stookplaats van campus KA Halle van 3.000kW naar 3 stookplaatsen. Dit in opdracht van de scholengroep 9 - Ringscholen.

CAMPUS VIJVERBEEK ASSE

Renovatie en optimalisatie van een stookplaats van  1.000kW op een scholencampus met 10 gebouwen. Dit in opdracht van de scholengroep 9 - Ringscholen. 

DIVERSE ONTWERPEN

In onze opstartperiode hebben wij ook collega studiebureau's als freelancer ondersteund bij het opmaken en opvolgen van dossiers. Hieronder een greep uit  deze dossiers:

 • Ontwerp Sanitair / HVAC en projectopvolging voor een nieuwbouwproject van 4 blokken van 14  appartementen met ondergrondse parking.
 • Ontwerp van een stookplaatsrenovatie van 1.200kW met verdeler van 12 kringen, met GBS en tapwateropwarming voor een RVT.
 • Ontwerp van een stookplaatsrenovatie van 350kW met verdeler van 2 kringen en met GBS voor een kantoorgebouw.
 • Ontwerp Sanitair / HVAC / ELEK en projectopvolging bij een volledig gerenoveerd schoolgebouw van 1.000m².
 • Ontwerp Sanitair / HVAC en projectopvolging bij een nieuwbouw kantoorgebouw van 3.000m² met koelplafonds.
 • Ontwerp Sanitair / HVAC / ELEK bij nieuwbouwproject van 58 assistentiewoningen met ondergrondse parking.
 • Ontwerp verwarmingsrenovatie en projectopvolging  voor een schoolgebouw van 4.800m², met dakstookplaat.
 • Ontwerp Sanitair / HVAC / ELEK bij nieuwbouwschool met 8 klassen, sanitair blok, polyvalente zaal van 600m² en administratief blok

STB

Heirweg 15 - 9270 - Laarne

Tel.: 09 277 02 85 09 277 02 85
BTW BE 0662.985.102

Waarom voor ons kiezen?

 • Flexibel
 • Jong team
 • Praktijk ervaring in het veld
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken